Drømmer om å vinne Eliteserien

202
(c) Bilde: VIF: Magnus Retsius Grødem

Drømmen er god nok den, men Magnus Retsius Grødem nå nok vente en stund med å vinne, til tross for Vålerenga sin imponerende klatring på tabellen. Det er godt 20 åringen har lenget med Vålerenga ut 2021 og får mer tid å gjøre det på.

Vi tror nok det er for lagt opp til Rosenborg i år, Vålerenga ligger på 6.plass med 33 poeng, Rosenborg har 46.

Les: Sommerens overganger i Eliteserien – Vålerenga

Her ser du intervju med Magnus Retsius Grødem på Vålerenga sine sider

Stortalentet fra Bryne har tatt store steg siden han kom til Vålerenga sommeren 2016, og sportslig leder Jørgen Ingebrigtsen sier det er en av grunnene til at klubben ønsker å forlenge avtalen.

– Magnus er i bra utvikling nå, og vi har et system der vi ønsker å gjøre disse tingene rettferdig. Nå var det både på tide at vi forlenga avtalen hans og samtidig løfta han litt opp, sier Ingebrigtsen og legger til:

– Vi ser for oss at Magnus skal bli en viktig brikke for Vålerenga i årene som kommer, og grunnen til det er den utviklingen han har hatt det siste halvannet året. Han har virkelig tatt tak.

Enkelt valg
Grødem har både starta kamper og scora mål for Vålerenga i 2018, og midtbanespilleren håper å kunne være en sentral del av laget i årene som kommer.

På spørsmål om hvorfor han velger å forlenge med Oslos stolthet var svaret enkelt.
– Det er Norges beste klubb. Jeg har sykt tro på det som skjer fremover og jeg får mye igjen av trenerne. De gir meg god oppfølging og jeg føler jeg tar steg her som jeg tror jeg ikke ville gjort andre steder, sier han.

Drømmer om å vinne Eliteserien
Rets, som han blir kalt i garderoben, har allerede rukket å bli en viktig del av troppen til Ronny Deila, og unggutten har ambisjonene klare for de kommende årene.

– Jeg stortrives med å spille for Vålerenga og får lov til å drive med det jeg liker aller best. Drømmen er selvfølgelig å vinne Eliteserien, men først og fremst handler det om å ta steg å spille seg inn på laget. Forhåpentligvis blir det en del medaljer fremover med meg på banen, smiler han.