Manchester City har startet nye samtaler om fremtiden til Leroy Sane

Toni Kroos sier Leroy Sane ikke bryr seg om Tyskland vinner eller taper.

Det var mange som var overrasket da Manchester City vingen Leroy Sane ikke ble med Tyskland til sommerens fotball VM. Nå som det er pause i Premier League og forsåvidt alle andre ligaer på grunn av landskamper har historien fått et nytt kapittel.

Landslagssjef Joachim Löw måtte prøve noe nytt etter VM fadesen og en ting han gjorde var å invitere Leroy Sane tilbake inn i varmen. – Vi er overrasket Leroy Sane er tilbake på landslaget han har tilgode å  starte en Premier League-kamp denne sesongen, og ble droppet fra Manchester Citys lag da de vant 2-1 mot Newcastle United sist helg.

Les: Birmingham City i fare for å miste 12.poeng

Det blir ikke noen landskamp for Leroy Sane mot Peru på søndag. Det tyske forbundet meldte akkurat at han av «personlige årsaker» etter et møte med landslagssjef Joachim Löw har forlatt landslagssamlingen

Det er ingen som har sagt noe om hva «de personlige» forholdene er, Leroy Sane kom in på slutten av  torsdagens 0-0-kamp mot Frankrike i Tysklands første kamp i nasjonsligaen.

Lagkamerat Toni Kroos som til daglig regjerer på midtbanen til Real Madrid har nylig uttalt at Leroy Sane ikke kan flyte på talentet lenger, men må gjøre en innsats og rett og slett bli bedre. – Han mener 22 åringen har et holdnings problem og ikke bryr seg om Tyskland taper eller vinner landskamper.

I følge Metro skulle samtaler starte med Manchester City så snart han var tilbake fra landslagssamling. Pep Guardiola skal være fast bestemt å beholde Leroy Sane på Etihad, det er nemlig ingen som betviler hans enorme talent, det har bare ikke slått helt til enda.

Man skjønner Manchester City tenker langsiktig når vi får vite de ønsker å forlenge en avtale som løper frem til 2021.

Sane tjener rundt £ 65,000 per uke, og kan forvente en beskjeden forbedring på en ny avtale på Etihad.

For ikke lenge siden leverte Manchester City nye langsiktige avtaler til både Ederson og Gabriel Jesus, til tross for at begge spillerne hadde en behagelig tid igjen på deres eksisterende avtaler.