Sliten Giroud blir beskriver følelsen av å vinne på en seig dag. (foto: chelsea)

Manchester United-spillerne var slitne og ufokuserte, Chelsea-spillerne var det samme etter pause. Forskjellen denne helgen var at Thomas Tuchel klarte å samle laget nok til å ta skrittet nærmere Wembley.

Nå skal vi ikke engang begynne å sammenligne United-motstander Leicester med Chelsea-motstander Sheffield United, men i cup er du prisgitt trekningen, og må ta det du får.

Les: Ajer har ikke lenger noe valg

Så med det utgangspunktet klarte Thomas Tuchel å mobilisere bedre enn Solskjær etter et ekstremt tøft kampprogram for dem begge.

Etter Uniteds 3-1 tap mot Leicester, forklarte Solskjær tapet i stor grad med å Gi Zlatan og gjengen skylda. Thomas Tuchel var heller ikke spesielt fornøyd med prestasjonene ute på gressmatta etter pause mot Sheffield.

-Vi spilte en god første omgang hvor vi kontrollerte alt. Vi mistet så kontrollen i andre omgang da vi var slitne. Etter 14 kamper kunne jeg se at vi var slitne og gjorde for mange små feil. Vi var heldige med å holde clean sheet i andre omgang. Det er første gang i løpet av de 14 kampene at vi har sett slitne ut, sier Tuchel til BBC One.

Les på Engelske klubber: Ole Gunnar Solskjær: «Jonny Evans burde spilt hos oss nå»

Forskjellen var at Chelsea holdt helt inn til 2-0 seier. Vi tar av oss capsen for lederen Tuchel.

Les: Haaland gjorde det i Bundesliga, Mbappé «triplet det» i Ligue 1