Dunker Leicester på onsdag, henter andrelagsspiller på torsdag. (foto: everton, twitter)

-fra andrelaget til Marseille. Nei Carlo, vi gjør ikke narr av overgangen din, men når en du selv har løftet frem ambisjonene om å kjempe om Premier League-trofeet, kunne vi ikke dy oss.

For det er faktisk en spiller fra andrelaget til Marseille som nå har signert for Everton på free transfer. 19-åringen rakk aldri å spille seg aktuell for Ligue 1-debut, men ifølge Evertons direktør har Niels Nkounkou potensialet til å bryte gjennom i Premier League .

Les: Sadio Mané blir for dyr

-Niels er en ung og talentfull spiller med gode tekniske og fysiske egenskaper. Vi har fulgt ham i flere måneder. Forhåpentligvis kan han lære mye av Lucas Digne, Leighton Baines og Carlo Ancelotti, så han kan følge samme vei inn på førstelaget som Dominic Calvert-Lewin og Mason Holgate har gjort de siste årene, sier direktør Marcel Brands.

Les på F7City: Vil gjøre Hagia Sofia til en moské

Nkounkou har også gjort seg delvis bemerket i Frankrike, og kan så langt vifte med tre ungdomslandslagskamper på CV´en. Vi skal ikke se bort fra at Ancelotti sørger for at venstrebacken får flere telefoner fra det franske fotballandslaget fremover.

Les: Liverpools nye X-faktor kan ligge «rett foran nesa»