Ingen usikkerhet om hva denne karen leverer. (arsenal, twitter)

Husker du Stephen Warnock, Liverpool-spilleren som kom innpå når John Arne Riise trengte å hvile beina? Nå mener han bestemt at gamleklubben må kaste seg inn i kampen om Arsenals superscorer.

Liverpool har ikke hatt problemer med å finne veien til nettet med 70 scoringer så langt i sesongen, men med en Pierre-Emerick Aubameyang i helrødt kan Liverpool løftes ytterligere.

Mener altså Warnock.

Les: Mourinho har spilleren som overgår samtlige hos United

Vi lar 38-åringen komme med en lengre forklaring på rådet til Klopp.

-Hvis jeg var Jürgen Klopp hadde jeg gått for ham med ett år igjen av kontrakten. Du vil ha en målscorer som enten kan komme fra benken eller spille fast. Han vil utfordre de tre i front, han trenger ikke tid på å tilpasse seg, du vet at han leverer, han kjenner manageren og manageren vet hva spilleren står for, sier Warnock til BBC Radio 5 Live.

Les på Popidol: Hollywood-stjerne Geoffrey Rush får rekorderstatning

Når det kommer til spørsmålet om Aubameyang kunne tenkt seg å spille for rivalen Liverpool, skjønner ikke Warnock helt problemstillingen.

-Fra hans ståsted som 31-åring, å kunne kjempe om Champions League-tittel og Premier League-tittel, det er hva han ønsker på slutten av karrieren sin, doserer den tidligere Liverpool-spilleren.

På onsdag dro Aubameyang til med sin 50. Premier League-scoring for Arsenal i 4-0 seieren over Norwich.

Warnock mener Arsenal-spilleren er perfekt for å pushe trioen Salah, Firmino og Mané til nye høyder. Noe å tenke litt hardt og fort på, Klopp?

Les: Sadio Mané blir for dyr