Jack Harrison

Et av Leeds viktigste kort denne sesongen er den utlånte vingen Jack Harrison. Manchester City har blitt enige med Leeds om å forlenge utlånet med en sesong. – Selv om det er en hyggelig nyhet, og etter mange eksperters mening essensielt for overlevelse i Premier League er det en annen sak som oppdater folket i Leeds om dagen.

Suksessmanager Marcelo Bielsa har ikke villet snakke om fremtiden før Premier League kontrakten var i boks.

Les: Selvsagt får Marcelo Bielsa en egen gate

Leeds eier Andrea Radrizzani håper Marcelo Bielsa forlenger kontrakten sin.

«Vi møtes snart. Vi forhandler alltid pent og rolig. Jeg er sikker på at han gjerne vil bli her. Jeg vil være veldig glad hvis han blir værende og nyter Premier League-utfordringen neste år» sa Radrizzani til Sky Sports.

Manchester City-vingen Jack Harrison blir værende på lån i klubben enda en sesong, det står ingenting i informasjonen om det ligger en kjøpsopsjon i bunn.

23-åringen har spilt 44 kamper i Championship for Leeds denne sesongen.

Jeg vil ikke fokusere på meg selv som jeg har sagt før. Noe relatert til meg er ikke relevant å snakke om akkurat nå, forteller Bielsa til Derby Telegraph.

«Det er et øyeblikk å takke spillerne våre og å gi denne prestasjonen til fansen. Vi må takke klubben og myndighetene for alt dette de har tillatt oss».

64 år gamle Marcelo Bielsa har vært i Leeds siden sommeren 2018.