Nr. 1 eller ut. (foto: united, twitter)

Frem til lørdag var Ole Gunnar Solskjær genierklært, på søndag kveld kom stormen av kritikk da Chelsea kjørte over United med 3-1 i FA Cupens semifinale.

At noen velger jobben som manager frivillig, lurer vi ofte på. For Solskjær ble dette et skikkelig surt tap av muligheten til et trofé, men ikke en katastrofe. Altfor mye venter de kommende ukene som blir vurdert som så mye viktigere enn et tap mot Lampard.

Det var ett eller annet slapt over United denne søndagen. Chelsea hadde riktignok hatt 48 timer lenger pause siden forrige kamp, men det virket som hele United-laget og Solskjær på benken ikke helt hadde hodet på plass før semifinalen.

Les: Toppscorer i Tyrkia, men fortsatt usikkert for Alexander Sørloth

Da hjelper det ikke at du har 19 strake kamper uten tap og har slått Chelsea tre ganger tidligere denne sesongen.

Det begynte helt greit for United, men etter at Eric Bailly ble skallet ned av Maguire og måtte i bakken med sin andre hodeskade i løpet av noen minutter, gikk det lille av piff ut av de røde.

Olivier Giroud utnyttet dette på slutten av den uendelig lange førsteomgangen og smatt forbi et utrolig seigt United-forsvar.

-Vi burde forsvart oss bedre. Alle vet at Giroud beveger seg mot første stolpe, og både det første og tredje målet kom etter et lavt innlegg på første stolpe, sier Solskjær etter kampen.

Les på Popidol: 130 land har krav om munnbind

United visste det, men hadde ikke hodene nok på plass til å reagere. Når hodet til David de Gea heller ikke var der det skulle, blir 3-1 tap unngåelig.

– Jeg kan ikke prate om Davids selvtillit, men han vet at han burde reddet skuddet 100 av 100 ganger. Men slik er fotball. Jeg valgte å bruke ham i dag og han var klar, sier Solskjær til BBC.

De Gea får som vanlig pepper når han viser antydningen til en dårlig dag, men for oss var dette et kollektivt sammenbrudd. Vi får satse på at det var midlertidig.

Chelsea og Lampard var tente, utnyttet Uniteds nøling, vant velfortjent og sendte sammen med Arsenal Manchester helt ut av FA Cupen.

Dette hadde også skjedd uten David de Gea…

Les: Watford fortsetter å sparke managere