Please, ikke glem alderen. (foto: greenwood, twitter)

På søndag fikk scoringsmaskinen Manchester United med Rashford, Martial og Greenwood på topp full stopp. Det ble riktignok et trøstemål for Fernandes på straffe, men denne FA Cup-semifinalen trenger United-supporterne å viske fra minnet. Spesielt når de virkelig store oppgavene ligger foran klubben de kommende ukene i Premier League og Europaligaen.

Det blir kanskje litt snodig å prate om de fantastiske unge angrepsspillerne hos United etter en tørr kveld på Wembley, men etter 19 strake kamper uten tap og en trio som har satt målfoten på automat, skal det mer til en én dårlig dag mot Lampard for at denne gjengen skal deppe.

Les: Unai Emery drar til «den gule ubåt»

Dwight Yorke – i den altfor store røde drakta – herjet for United rundt årtusenskiftet. Nå roser han Solskjær for å gi rom til spillere som Marcus Rashford – og ikke minst Mason Greenwood. Så mye rom at Greenwood faktisk har vært med å definere sesongen for United.

-Under Louis van Gaal og Mourinho ville de unge antageligvis ikke fått mulighetene. Ole har kommet inn og anerkjent denne delen av Man Utd. Greenwood, under José, ville trolig ikke ha spilt en eneste kamp, begynner Yorke ifølge Goal.

Les på F7: 130 land har krav om munnbind

Og den gjensidige belønningen for Greenwoods spilletid har kommet, noe så til de grader.

-Mason er en forsvarsspillers mareritt. Hvis du har sett på United de siste 2-3 årene har vi spilt sidelengs. Nå driver disse gutta motstanderne bakover i deres eget område. Han er et fantastisk talent. Han er bedre enn Rashford når du ser på statistikken. Men du må forstå at han fortsatt bare er 18 og under utvikling, sier York.

Og hva blir suksessoppskriften for å få ut potensialet til Greenwood?

-Med Ole her, vil han ble guidet på veien, avslutter York.

Et lite Donald-plaster på FA Cup-såret. Thanks, Dwight.

Les: Glem David de Gea, det var ikke mannen med hanskene som var problemet hos United