(c) Bilde: FC København: Carlos Zeca

Den danske forretningsmann Lars Seier Christensen trengte i mange timene, før han kjøpte seg inn i FC København.

Det tok faktisk ikke mer enn fire til fem dager før han slo til og overtok 22,55 prosent av aksjene i Parken Sport & Entertainment. Han avslører dette i den nye boka ‘Seier – et roadtrip’, som nettopp er utgitt.

Samtidig påvirket kjøpet et hedgefond som også jobbet med å kjøpe seg inn i den danske storklubben i København.

»Han (Erik Skjærbæk, red.) Hadde kjøpt seg inn i parken på grunn av eiendommene og Lalandia som hørte til. Han hadde hatt klubben i halvannet år uten å ha sett dem spille. Da hadde Saxo Bank en lodge der inne, så jeg inviterte ham inn og så på et spill med sitt eget team. Jeg tror faktisk det var kampen som var den første kampen han noen gang så. Det var han som overbeviste meg om at jeg skulle si ja, sier Lars Seier Christensen i boka ifølge dontt.dk og fortsetter:


«Jeg var i San Francisco da tilbudet kom, men jeg satte folkene mine til en rask analyse, og da sa jeg:» Ok, det gjør vi. » Hedgefondet hadde planlagt en stor presentasjon, og de ble ganske irritert da de om morgenen oppdaget at jeg hadde kjøpt det til nesen på dem. Det er nok ikke så mange som kan gå videre med en slik handel på fire-fem dager. «

Erik Skjærbæk er største aksjonær i Parken Sport & Entertainment og eier 29,82 prosent av aksjene.

I boka, skrevet av Hanne Sindbæk, vil forfatteren også vite hvorfor han valgte å bli medeier i FC København. Var det fordi han var en gammel supporter eller moe annet?

«Vel, jeg var en supporter, men ikke på samme måte som jeg er en Arsenal-supporter, for klubben er i blodet mitt,» sier den 57 år gamle rike mannen.