Alexander Tettey

Vi er ikke i midten av november enda og det er bare spilt 12 kamper i Premier League, likevel etter gårsdagens bunnoppgjør ser ikke Norwich ut som et lag det er mulig å redde.

Norwich-kaptein Alexander Tettey og hans lagkamerater fikk en kalddusj allerede etter to minutter på hjemmebane mot Watford.  Emil Buendia mistet ballen til Gerard Deulofeu på egen banehalvdel. Spanjolen hadde Tettey igjen han fintet vekk nordmannen med en enkel overstegsfinte før han satte ballen i mål.

Les: MLS sjefen forteller innboksen hans er full på grunn av Zlatan

Hjemmelaget kom bedre og bedre med i kampen og etter 18 minutter var Tettey inne i feltet etter et frispark. Trønderen var ikke langt unna å sette utligningen.

Kort etter var det bare heldig og av god inngripen av Watfords Ben Foster som hindret baklengs.

Etter hvilen var det Watford-innbytter André Gray sin tur til å juble og hjemmelaget til å fortvile. Han satte 2-0 med et lekker hælspark etter sju minutter etter pasning fra Deulofeu.

Gjestene hjalp hjemmelaget litt mot slutten av kampen for etter 25 minutter før slutt fikk Christian Kabasele marsjordre etter sitt annet gule kort.

Norwich var egentlig aldri i nærheten av poeng i denne viktige bunnkampen.

Med seieren gikk Watford forbi både Southampton og Norwich, men sistnevnte blir værende i bunnen over seriepausen med sine 7 poeng. – 7 poeng på 12 kamper lukter nedrykk, noe laget forbereder selv.