Nuno Espírito Santo

Det brygger opp til kamp om Reims forvarer Axel Diasi. – Midtstopperen leverer vesentlig bedre enn hans verdsetting på 13 millioner pund skulle tilsi, og dermed blir interessen stor.

Arsenal, Tottenham og Southampton får nå Wolverhampton med seg inn i kampen om forsvarsspilleren som ser med Premier League med stjerner i øynene. Wolverhampton manager Nuno Espírito Santo hadde gitt opp franskmannen, men etter å ha så langt levert en sjetteplass i Premier League skal sjefene til tross for corona ha funnet mer penger.

Les: Omar Elabdellaoui vasser i tilbud som kan ta han vekk fra Olympiakos

Daily Mail skriver at det er Axel Diasi organisatoriske evner som er det som løfter han opp på høyt europeisk nivå. – Egenskaper som normalt er lite utviklet hos en 22 år gammel spiller, vi ville nok heller pekt på det faktum at han er lynrask og leser spillet godt.

I Frankrike var det diskusjon i vinter om han var moden nok til å ta skrittet opp til å bli en del av landslaget i forkant av sommerens EM. – Vi tror nok landslagssjef Didier Deschamps til tross for at han har ekstremt mange stjerner å velge i vil se nøye på Axel Diasi, spesielt hvis det nå blir en sesong i Premier League.