Omar Elabdellaoui

Den greske storklubben Olympiokos har virkelig tatt ut det røde løperen for å prøve å overbevise Omar Elabdellaoui om å bli med videre. – Men nå er det bare noen dager for kontrakten den norske landslagsbacken går ut på dato.

Omar som har tatt på seg rollen som visekaptein når han kjemper med det norske flagget på brystet er en meget ettertraktet spiller. – Han var det allerede da han som barn ble oppdaget som Skeid spiller og ble hentet til Manchester City-akademiet så snart det var lov.

Les: Før du aner kan Aaron Ramsey være tilbake i Premier League

Manchester City sendte han som de pleier å gjøre med unge talenter; på utlån! Elabdellaoui ble sendt ut til Strømsgodset, Feyenoord og Eintracht Braunschweig som avsluttet låneoppholdet med en permanent avtale.

Omar Elabdellaoui har de siste årene vært igjennom en ekstrem fysisk forvandling, forsvarsspilleren er langt unna den «spinkle» karen vi husker da han først ble tatt ut på landslaget for snart 10 år siden.

Les: Wolverhampton i forhandlinger med Espanyol-spiller

Kan velge og vrake

Flere klubber har fått med seg at det trolig ikke blir en forlengelse med Olympiakos, eurosport skriver at flere klubber i Spania, England og Tyrkia er på blokka.

I 2014 signerte Omar Elabdellaoui for Olympiakos, hvor han har spilt siden, sett bort fra et utlån til Premier League og Hull i 2017.