Gattuso må finne seg nye jaktmarker.

Manager Gennaro Gattuso vil at Napoli skal være like vakker som Brad Pitt når de har ballen og like stygg som ham selv når de ikke har ballen.

Napoli ble beundret vidt og bredt da Maurizio Sarri introduserte en ballbesittelse og overlegen spillestil for noen år siden som kunne få selv de sterkeste motstanderne gå på tap..

I dag er litt annerledes. Gennaro Gattuso har fått tømmene, og det spilles nå med tett organisering og defensivt fokus.

Napoli har blitt kritisert for å spille kjedelig, men Gennaro Gattuso er kald. Han mener at klubben akkurat nå er et sted der den slags fotball er viktig – det er ikke rom for underholdning.

Les: Vendepunktet nådd for United – selv Nemanja Matic har snudd

Blant annet gikk han opp etter kamper mot Fiorentina og Parma, der Napoli tapte. Akkurat nå går ting imidlertid veldig bra. Napoli er ubeseiret i fem kamper på rad.

«Jeg tar noe av ansvaret for kampene mot Parma og Fiorentina, fordi jeg ville at vi skulle spille en viss type fotball, og jeg trodde var klare. Det tok meg en stund å innse at»

«Vi var ikke et lag før. Folk sier at jeg spiller catenaccio-fotball, men sannheten er at dette er et lag som ikke har råd til å være ubalansert når du angriper. En sterk defensiv vil hjelpe midtbanen og deretter angrepet»

Gennaro Gattuso var i det vittige hjørnet etter lørdagens seier over Torino.

«Jeg vil at vi skal være like vakre som Brad Pitt når vi har ballen og vi må være like stygge som meg når vi trenger den tilbake»

Napoli tapte fire av de seks første kampene under Gattuso. Siden den gang har klubben tapt en av ni kamper. Selv Barcelona klarte bare å få uavgjort mot italienerne.

Les på Popidol: Eli Roth skal filmatisere et av verdens mest populære sci-fi-skytespill