Guttungen er endelig tørr bak øra. (foto: matic, twitter)

Den serbiske landslagsspilleren har ikke vært del av klagekoret som annenhver uke skal ha sendt Solskjær på dør, men en sur plass på innbytterbenken i den første delen av sesongen, har ikke akkurat gjort midtbanespilleren til den største fan av United-manageren.

Nå kommer resultatene til United, Matic er tilbake i førsteelleveren og Solskjær har blitt «tørr bak ørene». Skal vi tro serberen.

Les: Tro det eller ei, Watford gjorde Klopp og Liverpool en kjempetjeneste

Matic holder ikke tilbake at Solskjær var på et helt annet sted for ett år siden da han prøvde å reorientere seg på Old Trafford og til kamper som ikke begrenset seg til Eliteseriemotstandere.

-Han forbedrer seg uten tvil hver eneste dag. Han får mer erfaring og blir bedre og bedre. Han er en mye bedre manager enn for ett år siden, hvis du spør meg, sier Matic til Sky Sports.

Så hva manglet han for ett år siden?

-Nå kjenner han alle spillerne og han vet presis hva han har bruk for å gjøre opp mot kampene, avslutter Matic.

Les på Helsesjefen: FA forbyr heading for barn på trening

Ærlig tale og sikkert en riktig beskrivelse av situasjonen. Men hadde ikke Solskjær fått den nødvendige tålmodigheten da det blåste som verst, hadde melodien fra Matic nå vært: «Det måtte gå som det gikk, Solskjær hadde jo ikke den nødvendige erfaringen.»

Nå virker det som Matics respekt er på plass for jyplingen Solskjær som har blitt voksen, stått støtt i stormkastene, og styrer med trygg kurs mot Champions League-kvalifisering.

Nå går det stabilt i riktig retning for United. Når selv Matic er overbevist, er tiden over for tvil.

Les: Thierry Henry har reist seg fra asken