Angrer som en hund han sparket Pochettino

Klar for Coutinho hvis han selv også finner vei til Newcastle.

Mauricio Pochettino ledet Tottenham til finalen i Champions League for første gang i klubbens historie og hadde spillere, fans og media på sin side, men så etter noen få dårlige kamper fikk han sparken.

Tottenhams sterke mann Daniel Levy følte sin stilling truet av Mauricio Pochettino og da han fikk mulighet for å hente superstjerne Jose Mourinho inn benyttet han anledningen til å sparke sin meget populære manager.

Laget skulle få et løft på banen, skape glede blant fans og sørge for økte inntekter fra sponsorer. – Den portugisiske manageren har definitivt ikke løftet noe som helst noe dagens kamp viste.

Tottenham gikk på et tap sist lørdag mot Chelsea og i dag møtte de et Wolverhampton som overhodet ikke hadde tenkt til å gi ved dørene.

Wolverhamptons farlige meksikanske spiss Raul Jimenez er veldig fornøyd med søndagens 3-2 borteseier mot Tottenham Hotspur i PL.

Les: Melder seg på i kampen om Liverpool keepermål

Wolves kom bak både 1-0 og 2-1 Nuno Espirito Santos team kjempet imidlertid utrettelig, og for et kvarter før slutt scoret Raul Jimenez målet som sørget for at Wolves vant.

Jimenez, snakket med BBC Sport at seieren føltes helt fantastisk.

«Det er en fantastisk følelse. Vi visste at vi er et godt team, og at vi kan oppnå resultater som dette. Dette er sjelen vår, det er det som kjennetegner oss».

«Vi kjemper til siste fløyte i hver eneste kamp, ​​og vi fortsetter å vinne, fortsetter å bevege oss oppover tabellen og fortsette å kjempe»

Stemningen var en helt annen i Tottenham sin VIP tribune, flere og flere kritiserer Daniel Levy for å ikke ha større tålmodighet med Mauricio Pochettino, samtidig som de mener han ikke skal ha tålmodighet med Jose Mourinho.

Etter noen seiere og utsikter til Champions League er de nå nede på 7.plass mens flere lag rundt dem har fått opp farten. Folk tett på Daniel Levy sier styrelederen angrer som en hund han sparket Mauricio Pochettino og skal ha startet arbeidet med å få han tilbake hvis de ikke avslutter topp fire.

Retur av managere selv om ikke forholdet til Presidenten ikke har vært det beste, bare se på Zinedine Zidane som igjen holder i tømmene på Santiago Bernabéu.

Wolves har nå 42 poeng, samme antall poeng som Manchester United på femteplass.

Les: David De Gea som en nervøs gutt på sin første date

Tottenham – Wolverhampton 2-3
Premier League
13′ 1-0 Steven Bergwijn
27′ 1-1 Matt Doherty
45′ 2-1 Serge Aurier
57′ 2-2 Diogo Jota
73′ 2-3 Raul Jiménez