Blir neppe siste røde kortet på denne italieneren. Ancelotti all in! (foto. everton, twitter)

Carlo Ancelotti var all in i kampen mot United, der David de Gea sørget for årets mest hodeløse assist til Evertons 1-0 scoring. På 1-1 fikk United-keeperen støtte fra dommeren, noe som var en helt hårreisende avgjørelse sett fra Everton-benken.

Det var rett før slutt at Dominic Calvert-Lewin sendte ballen bak David de Gea, men dommeren bestemte seg for å annulere scoringen da en offsideplassert Gylfi Sigurdsson satt noen meter foran United-keeperen og blokkerte utsynet.

Les: Har United virkelig råd til å ta sjansen på David de Gea?

Etter kampslutt kom 60-åringen Ancelotti stormende ut på banen, illrød av italiensk temperament.

Everton-manageren fortalte dommeren ufiltrert hva han mente, og ble belønnet med et matchende rødt kort.

På pressekonferansen etter kamper hadde Ancelotti tømt seg for sinnagloser, og kunne gi oss sin analyse av det som skjedde.

– Det er alltid skuffende å få rødt kort. Jeg spurte om en forklaring, så sendte han meg av. Jeg ville holde samtalen med dommeren privat. Det er uansett ikke et problem. Hele situasjonen var vanskelig i mine øyne. Fra vår side så vi at Gylfi Sigurdsson ikke påvirket keeperen sitt syn, men dommerne så det annerledes, sier Ancelotti.

Les: MMA-babe Paige VanZant snakker ut i badekaret

Med rødt kort risikerer Everton-manageren å måtte sitte og surmule på tribunen i neste kamp, men denne straffen byr visst ikke på noe problem for Ancelotti, det er nemlig mot gamleklubben Chelsea.

– Jeg vet ikke hva som vil skje. Jeg kjenner Stamford Bridge. Der er tribunen nærme benken, så det er inget problem, avslutter Everton-manageren.

Kul kar, denne Ancelotti-all-in.

Les: Angrer som en hund han sparket Pochettino