Jose Mourinho

Det var en uvanlig følsom og tankefull manager som møtte pressen før dagens kamp i Serie A. Roma manager Jose Mourinho måtte selvsagt svare på en rekke spørsmål om hvordan et lag fra en by med knappe 60 innbyggere kunne kjøre over Roma og vinne 6-1.

Klokken seks i kveld på Stadio Olimpico tar Roma i mot Napoli som med seier gjenerobrer toppen av tabellen og trolig skyver Roma ned under topp fire.

Les: Knokkelkamp: Zlatan Ibrahimović så ivrig at det ble mål begge veier

Om vi skulle vinne 6-1 mot Napoli vil ikke det bety noe i sammenheng med tapet for Bodø/Glimt. Det vil ikke gjøre noe med min ansvarsfølelse, sier Roma-manager Jose Mourinho før søndagens kamp.

«Vi har fått et følelsesmessig arr etter tapet. Jeg trodde at det ville være mulig å hvile noen spillere, men jeg tok feil»

1-6-tapet var det første der et Mourinho-ledet lag har sluppet inn seks mål siden 2001, samt kun det tredje der han har tapt med fem måls margin.

«Mitt ansvar, min historie. Dessverre forblir det i Romas historie, og jeg kan ikke gjøre noe med det, sa han og la til:– Det forblir også i min historie, og det er fortjent.

Vi må selvsagt mimre også litt over kvelden da lille Bodø/Glimt kjørte over storklubben Roma, her får du kveldens peneste mål i Conefenence League. – I kveld er Bodø en verdensmetropol.