Zlatan Ibrahimović

Guds gave til fotballen og verden for øvrig Zlatan Ibrahimović var tilbake på banen etter skade for AC Milan og spilte sin første Serie A kamp for sesongen. – Og for de som lurte, den svenske superstjernen spilte selvsagt hovedrollen.

Det startet veldig bra, AC Milan spilte fattet og det var ingen åpninger for et Bologna lag som ble stående å stange til etter hvert stor frustrasjon for spillerne og de som hadde funnet veien til Renato Dall’Ara.

Les: Spansk media: PSG nøyde seg ikke med Messi – tilbød Barcelona spiller sign-on fee på 300 millioner

Ibrahimović måtte teste gresset litt før han i det 16 minutt bidro med en assist til Rafael Leaos 1-0-scoring, bare fire minutter senere ble Bologna spiller Adama Soumaoro sendt i garderoben med rødt kort.

AC Milan fikk større rom å jobbe med og da Davide Calabria satte inn 2-0 i det 35 minutt hadde Bologna allerde gitt opp kampen.

Zlatan Ibrahimović ville tydeligvis ha større spenning i kampen så rett etter pause sørget han for et sjeldent selvmål. – Svensken dukket bak ryggen på en lagkamerat på en defensiv dødball, da ballen traff ham i nakken, endret retning og gikk i mål. Med ny energi utlignet hjemmelaget til 2-2 ved Musa Barrow.

Utrolig nok klarte Bologna å pådra seg to utvisninger i løpet av matchens første 58 minutter.

Syv minutter før full tid klarte Ismael Bennacer å utnytte overtallet for Milan og sette inn 3-2. Dermed kunne Ibrahimović puste litt lettere ut , før han selv satte inn 4-2. Etter ni runder leder Milan Serie A med ett poeng til Napoli, med én kamp mer spilt.

Les på Popidol: Filmen basert på de to første Resident Evil-spillene er rett rundt hjørnet

Ifølge svenske Aftonbladet var Ibrahimovics selvmål hans første siden han satte ballen i eget nett for Milan mot Chievo i 2010.

Bologna – AC Milan 2-4
Serie A
16′ 0-1 Rafael Leao
20′ 0-1 Adama Soumaoro (Rødt kort)
35′ 0-2 Davide Calabria
49′ 1-2 Zlatan Ibrahimovic
52′ 2-2 Musa Barrow
58′ 2-2 Roberto Soriano (Rødt kort)
84′ 2-3 Ismael Bennacer
90′ 2-4 Zlatan Ibrahimovic