Grrr. (foto: Liverpool, twitter)

Mens Premier League og klubbene er klare for å krumme nakken og gjennomføre sesongen, syntes United-legenden Rio Ferdinand det hele begynner å bli tragisk latterlig.

Vi lar den tidligere United-spilleren forklare hvofor han fortsatt mener sesongen bør nulles ut uten vinnere eller tapere.

Først kommer oppvarmingen:

-Jeg vet at det vil være en haug med Liverpool-supportere som sier. «Å, Rio, dette sier du bare fordi du har spilt for Man United». Men jeg kan ikke se hvordan dette skal kunne gjennomføres uten helserisiko. Så enkelt er det. Alt dette med at kampene skal spilles bak lukkede dører, du skal fortsatt ha spillere der og og er ikke spillerne del av samfunnet?

Les: Chris Smallings fremtid avhengig av Uniteds drømmesignering

Så kommer Ferdinand til kjernen:

-Det er spillere som kommer til å bli syke eller som ikke har rukket å bli friske. Da smitter det mellom spillerne. Det blir ikke fair. Det er ikke like forhold. Jeg syntes det blir helt feil.

Som setter fotballen inn i den større sammenhengen:

-Alt det med at: «å, vi kommer til å vinne denne kampen», du må sette disse tingene til side. Dette handler om liv og død, om samfunnet som noe større. Fotball er ikke så alvorlig når det kommer til stykket.

Les: Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!

Så kommer Ferdinands closing argument:

-Hør, vi elsker fotballen, men det handler ikke om liv og død. Når det kommer til omstendigheter som dette må vi sette folks helse foran alt annet.

Sorry Liverpool, var det opp til Rio Ferdinand blir det tragisk latterlig hvis dere får spilt ferdig denne historiske sesongen.

Les: Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!