Bli ferdige a.

Ole Gunnar Solskjær har en tropp som ikke skriker etter behovet for å hente Chris Smalling tilbake til Old Trafford fra utleie. Roma digger Smalling etter at han gikk rett inn som leder i forsvaret i 2019. Det perfekte utgangspunktet for en handel, skulle vi tro.

Men det er selvfølgelig ikke så enkelt. Etter at Roma de siste månedene har vært overivrige etter å skaffe seg midtstopperen på permanent overgang, har United jekket opp prisen på 30-åringen i takt med italienernes entusiasme for Smalling.

Ifølge La Gazzetta dello Sport ligger prislappen nå godt over Romas betalingsvilje, men det skal være en åpning.

Forrige sommer la United inn et vilt bud på Napoli-spilleren Kalidou Koulibaly, men for Napoli var ikke dette nok for å gi slipp på 28-åringen.

Nå hevder den italienske avisen at Roma kan få sin sjanse hvis United denne gangen lykkes med å hente senegaleseren til Old Trafford. Dette skal utløse en prisredaksjon på Chris Smalling, som vil gjøre Roma i stand til å gjennomføre overgangen de absolutt ikke ønsker å misse.

Når vi putter inn den ekstreme usikkerheten rundt virus, sesong-gjennomføring og klubbøkonomier, skjønner vi at flere brikker må falle på plass før Chris Smalling får fortsette det søte livet i Roma.

Les: Tuttosport: Gianluigi Buffon har gjort det igjen!