Foto: tottenhamhotspur.com

Tottenham håper å få på plass den største signereingen på mange i år i sommer.

Tottenhams håp om å lande Paulo Dybala i sommer lever fortsatt i beste velgående etter at spissens agent nektet for at en avtale om en overgang andre steder var signert.

På billigsalg: Storklubb forbereder bud på Raphinha

Spurs har en langvarig interesse i spissen, som forlater Juventus gratis denne sommeren. Daniel Levy prøvde å signere 28-åringen sommeren 2019, men avtalen kollapset på grunn av spillerens kompliserte bilderettigheter.

Paulo Dybala

Juve-ikonet så ut til å være på vei til Nord-London etter at de to klubbene ble enige om en pris på 64,4 millioner pund. Men avtalen kollapset på grunn av personlige vilkår og spesielt et problem angående Dybalas bilderettigheter, som var eid av en tredjepart.

Tottenham har blitt nevnt som beilere for Dybala igjen denne sommeren med Fabio Paratici ved roret. Italieneren forhandlet frem Dybalas overgang fra Palermo til Torino i 2015.

Guds hånd: Maradona-drakt solgt for rekordsum!

Men onsdag hevdet en rekke medier at Inter Milan hadde sikret seg en avtale med Dybala.

Det italienske nyhetsbyrået Gazzetta dello Sport sa at Dybala hadde tatt sin avgjørelse og var klar til å slutte seg til Nerazzurri med en avtale på €6 millioner per sesong, pluss tillegg.

Men den nyheten ble raskt avvist av Dybalas representant, Jorge Antun.