Paulo Fonseca

Tottenhams kaotiske managerjakt vil ingen enda ta. Premier League-klubben er fortsatt på utkikk etter erstatteren for José Mourinho, som fikk sparken i april. Utallige navn har blitt nevnt og like mange har blitt utelukket en etter en.

I går kom terminlisten for den kommende Premier League-sesongen. Tottenham er et av lagene som det stilles størst spørsmålstegn ved foran sesongstart, og regnes foreløpig ikke som noe tittelkandidat i år. Tror du Manchester City, Liverpool eller kanskje Manchester United vinner Premier League? Du kan allerede nå tippe og få ComeOn bonuskode om du har din favoritt.

Den nyansatte fotballdirektøren, Fabio Paratici, skulle umiddelbart sette sitt preg hos sin nye arbeidsgiver med å signere klubbens nye manager. 

Ifølge The Guardian var det Paratici som tok kontakt med Paulo Fonseca etter at forhandlingene med Antonio Conte gikk i vasken. Den engelske avisen hevdet i helgen at forhandlingene med Fonseca har pågått gjennom hele helgen, der partene i prinsippet er enige. Men nå melder engelske medier at også denne avtalen har gått i vasken. 

Tottenham og Fonseca skal ha kommet til muntlig enighet om kontrakten, og det var ventet at en offentliggjøringen av ansettelsen, men nå skal forhandlingene med den tidligere Roma-treneren ha brutt sammen.

Den italienske overgangsguruen Fabrizio Romano hevder at det skyldes at Fonseca ikke får de samme skattefordelene i England som i Italia, men i følge flere engelske medier var det ikke økonomiske årsaker til at avtalen strandet, skriver TV2. Daniel Levy og resten av sjefene i London skal ha ombestemt seg.

Nå skal Tottenham i stedet være nær ved å ansette urokråka Gennaro Gattuso, skriver The Athletic. Den italienske fotballegenden fikk sparken i Napoli etter forrige sesong, men han fikk raskt ny jobb i Fiorentina. Torsdag kom imidlertid meldingen om at Gattuso hadde forlatt jobben allerede før han hadde startet. Den temperamentsfulle Italieneren høres ikke akkurat ut som stabiliteten de trenger i Spurs om dagen. 

Ellers så er sagen om hvor Harry Kane spiller neste sesong langt fra over. Manchester City skal visstnok være villige til å sprenge banken for å hente Englands landslagskaptein i sommer. 

Den gode nyheten for Tottenham er at Heung-min Son er nær å signere ny langtidskontrakt med klubben. 23 mål og 10 assists på 49 kamper er fasit på Sons strålende sesong. Til tross for mye uro i manager-stolen og at rekke-kamerat Harry Kane skal være på vei bort, er London-klubben sikker på at stjernespilleren vil signere ny kontrakt. Bayern München skal være interessert og følger situasjonen.