Champions League mester.

Det må være en spesiell følelse som Chelsea-spissen Tammy Abraham må ha i dag. Han var bare seks år gammel da han han stolt for første gang på seg drakta til «The Blues». – Etter intense spekulasjoner en god stund om at 23 åringen var på vei bort fra klubben er det likevel rart etter så lang tid.

I sommer har det gått rykter om både Arsenal og Roma, men nå ser det ut til å være helt klart at det blir en overgang til den italienske hovedstadsklubben.

Les: Everton-supporterne slipper å lure: Benitez har definitivt ikke kommet for å rasere klubben

Chelsea slipper ikke taket helt!

Transferjournalist Gianluca Di Marzio opplyser at Abraham har takket ja til Roma og at klubbene har blitt enige om en overgangssum på 40 millioner euro, pluss bonuser. Chelsea sies også å ha en tilbakekjøpsklausul som skal ligge på minst 55 millioner euro.

Det er Roma manager Jose Mourinho som har presset på for en overgang, han har fulgt med på Abraham sin utvikling helt siden han som Chelsea manager (i andre omgang 2013-2015) lot seg imponere av unggutten sine ekstreme ferdigheter.

Allerede i dag skal Tammy Abraham fly til Roma og gjennomføre den medisinske testen og med det fullføre overgangen. – Lørdag satt engelskmannen på benken i 90 minutter da Chelsea beseiret Crystal Palace 3-0 i Premier League-premieren.

Abraham har tilhørt Chelsea siden barndommen, men har gjennom årene også blitt lånt ut til Bristol City, Swansea City og Aston Villa. Forrige sesong scoret han tolv mål og seks assist på 32 kamper.

Les: Diego Costa sin ørkenvandring er snart over