(foto: traore, twitter)

Da Adama Traoré var tenåring lyktes motstanderne med bølletaktikk for å stanse den lille vingen. Ti år senere er det ingen som tør å vurdere samme taktikk.

Les: Liverpool fans forsøker å lage sanger som rimer med Diogo Jota

Det er den tidligere ungdomstreneren hos Barcelona, Andres Carrasco, som har fulgt utviklingen til Wolverhampton-spilleren siden han var 11.

-Da Adama hadde ballen én mot én, kunne forsvarsspillerne ikke engang «lukte ham». Han skapte den totale panikken blant dem. Adama var virkelig liten – en av de korteste i troppen. Da han var en liten gutt, har jeg aldri sett så mange brutale og stygge taklinger mot en spiller som mot Adama, begynner gamletreneren.

Les: The Mirror: Nok en Real Madrid-stjerne på vei til Everton

-Det utrolige var at Adama fortsatte å bli sparket ned og vi holdt hendene foran øynene da vi trodde han ble stygt skadet, men han sto alltid opp som ingenting var hendt, fortsetter Carrasco.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

Som forklarer hvorfor 24-åringen nå fyker opp i stjernehimmelen.

-Engelsk fotball er som skapt for ham, og dette har stilnet all tvil om ham. Se på det internasjonale markedet, det er ingen spillere som har egenskapen hans til å overvinne forsvarsspillere én mot én. Han er den beste – Adama kan change the game, skryter den tidligere Barcelona-treneren.

Da gjenstår bare scoringene. Så langt i sesongen har det vært null poeng på 8 kamper. Likevel, for storklubbene i Premier League er det ikke sikkert at de trenger å forlate balløya for å skaffe seg vingen med stor V – hvis spanjolen noen gang skulle finne på å forlate Ulvene.

Traoré er spilleren som har forberedt seg til engelsk knokkelfotball siden han var 11.

Les: Guardiola er nå den eneste som kan redde Barcelona