Ingen hos Barcelona tør å kødde med denne mannen. (foto: guardiola, twitter)

Ronaldo Koeman ble hentet inn til fotballverdenenes største vepsebol i sommer. Og det har blitt verre. Lionel Messi ble, men den dårligste sesongstarten på 18 år gir ikke akkurat manageren arbeidsro. Skal vi tro forgjengeren hans, må Koeman være ekstremt sterk for løse floken.

Sjakkspilleren Quique Sétien hevder han selv ble slukt av klubben og ble en nikkedukke som fulgte ledernes vink.

Les: Messi, Coutinho og Fati kan flomme over transfermarkedet!

-Jeg var ikke meg selv, den jeg kunne være, eller visste ikke hvordan man kunne være det. Det er sannheten, begynner Sétien til El Pais.

-Jeg var ikke meg selv. Når man kommer til en klubb av Barcas størrelse, vet man at ting ikke blir lett, selv om man har de beste spillerne i verden. Jeg kunne ha tatt noen drastiske skritt, men det ville ikke ha hjulpet på den korte tiden jeg var der. Til slutt var spenningene for store. Det var ikke tid til å tenke eller jobbe, avslutter den tidligere Barcelona-manageren.

Les på Engelske klubber: Ryan Giggs oppfordrer United-supporterne til å se mot Liverpool for å skjønne gamet

Når vi hører hvordan arbeidsdagen til en Barcelona-manager fortoner seg, der konfliktene styrer, begynner vi å ane at Ronald Koeman allerede har tapt. Nederlenderen var en gigant på banen, men som manager blir han fortsatt regnet som en miniputt.

Det er bare én person som er sterk nok til å gjøre jobben Barcelona trenger, og han nærmer seg slutten hos Manchester City. Er det opp til en av presidentkandidatene, er dette den eneste bærekraftige planen: Guardiola og Messi skal vinne Champions League neste sesong.

Les: The Mirror: Nok en Real Madrid-stjerne på vei til Everton