Sorry, Carlo, blir ikke deg denne sesongen. (foto: everton, twitter)

Det er hos Everton festen er denne sesongen. Carlo Ancelotti red inn i den blå delen av Liverpool og har sprøytet tro på at det er mulig etter disse miserable årene på Goodison Park. Utstøtte James Rodriguez ble hentet inn og fant umiddelbart spillegleden og målet med sin gamle trener på sidelinjen. Nå er det fler fra Madrid som vender blikket mot Everton.

For noen sesonger siden hadde du blitt møtt med hånlig latter hvis du hadde spådd at Everton skulle bli et yndet mål for Real Madrid-spillere. Nå er den tidligere Real Madrid-manageren Carlo Ancelotti det store trekkplasteret på ballløya.

Les: Genistreken til Ancelotti gir Everton et ekstra ess

Ikke nok med at italieneren har ledet klubben til en kanonstart i Premier League, med noen enkle grep har han gitt en spiller som James Rodriguez et nytt fotball-liv.

Nå kan det være Isco sin tur.

28-åringen har i flere år vært blinket ut som en av de fremtidige nøkkelspillerne hos Real, men har gradvis mistet posisjonen. Denne sesongen har den offensive midtbanespilleren spilt en marginal rolle med bare 177 minutter på banen – i en sesongstart som har vært alt annet enn solid for Real.

Les på Engelske klubber: Harry Kane har pekt ut de fire tøffeste forsvarspillerne

Ifølge The Mirror har det kommet signaler om at Isco er tent på å gjenforenes med Rodriguez og Mester Ancelotti. Hos Real Madrid skal det ikke være noen som nekter en Isco-exit, så lenge forventningene om leie med krav om permanent overgang til rundt 18 millioner euro møtes.

Mer enn tre hundre kamper siden 2013 for klubben som i denne perioden har regjert i Champions League. Denne muligheten kan ikke Everton la gå fra seg.

Les: Hazard brøt lydmuren etter 392 dager!