Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har funnet funnet plass for både Douglas Costa og Alex Sandro, og har startet forhandlinger med Juventus om en overgang.

Bare noen timer etter Andrea Pirlo overtok som manager i Juventus var han klar med store endringer, noen skal selges, som de to brasilianerne som Solskjær er ut etter og noen skal hentes inn, de som befinner seg på innkjøpslisten er der stort sett for å tilfredsstille Cristiano Ronaldo, med mindre han blir en del av verdens tøffeste angrepstrio i Paris.

Selv om Costa, 28 og Sandro, 29, kanskje ikke passer med Solskjærs vanlige kriterier, (ung og engelsk) hevder Calciomercato at United-sjefen er opptatt av en dobbel avtale.

Old Lady er villig til å selge den søramerikanske duoen for 50 millioner euro et beløp som Calciomercato melder allerede er sanksjonert. – Både Høyre og venstreback posisjonene har vært et problemråder for United, noe som må løses før neste sesong er i gang. -Å signere et så kvalifisert og erfaren par for den relativt billige prisen på 50 millioner euro vil gi Manchester United midlene til å styrke troppen sin andre steder.

Les på F7: Finn de beste bookmakerne ved hjelp av Fotballkanalen