Det er stor forskjell på de gamle fotballstjernene som George Best og de moderne, ikke bare hva det koster å ha de på laget, men også hva det koster å komme dit de er. Den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo er verdensberømt for å ha et svært strengt trenings og kostholdsregime. – Dette er noe han også forventer av sine barn, hvis de har tenkt på en karriere som proff fotballspiller.

Cristiano Ronaldo Jr. gjør nettopp det og følger i sin fars fotspor. Ronaldos eldste sønn har offisielt har sluttet seg til Manchester Uniteds akademi i en alder av 11 år.

Les: Har fått grønt lys for å tilby Rüdiger solide 3,6 millioner i uka

Ronaldos partner Georgina Rodriguez tok til Instagram for å publisere et bilde av Cristiano Ronaldo Jr. med en Manchester United-skjorte med farens nr. 7 bak.

«Forfølger våre drømmer sammen,» skrev Georgina. «Mamma elsker deg.»

Cristianos sønn ble presentert av klubben sammen med Gabriel, en annen talentfull unggutt som allerede har mer enn 30 000 følgere på Instagram.

For noen dager siden lastet den Cristiano Ronaldo opp noen bilder av ham som trener med sønnen, de litt over 400 millioner følgerne fikk med seg at sønnen hadde på seg en Manchester United-treningstopp.

«Nåtid og fremtid»

Tilbake i 2020 var Ronaldo usikker på om sønnen hans kunne satse på en karriere innen fotball på grunn av hans ernæringspreferanser i en alder av 10.

«Vi får se om sønnen min blir en stor fotballspiller, han er ikke der ennå,» sa Cristiano under Global Soccer Awards-seremonien.

«Noen ganger drikker han Coca-Cola og Fanta og spiser potetgull, og han vet at jeg ikke liker det.

«Noen ganger ber jeg sønnen min om å ta en dukkert i kaldt vann for å komme seg etter en løpetur på tredemøllen, og han sier «pappa, det er så kaldt der». Det er normalt, han er 10 år gammel.»