Kane er del av det store regnestykket. (foto: spurs, twitter)

Spurs opplevde under Mauricio Pochettino en sportslig opptur som endte med Champions League-finale i 2019. Samtidig pågikk det enorme investeringer i klubb og ny hypermoderne stadium som skulle rigge klubben for storhet. Så gikk luften ut av den sportslige ballongen, og de store triumfene har latt vente på seg på Tottenham Hotspur Stadium. Det betyr ikke at potensialet har blitt noe mindre.

Amerikanske investorer kretser sultne rundt Premier League-klubber som viser tegn til uutnyttet potensiale. Eierskap i en av verdens største sportseksportvarer er enormt prestisjefylt og kan med teft gi solid avkasting. Ifølge Daily Record har det amerikanske investeringsfondet LAMF Global Ventures satt siktet på Tottenham FC.

Les: Ble oversett i Madrid, fredagens signatur til Theo Hernandez er nå gull verdt

Ifølge den engelske avisen har det vært dialog mellom amerikanerne og Tottenham-sjef Daniel Levi. Spurs-eier, den britiske milliardæren Joe Lewis skal ha signalisert at han vurderer å selge, Daily Record hevder det amerikanske fondet har gitt Lewis et bud på tre milliarder pund.

Rundt 36 milliarder kroner…

Leder potensialet til noe enormt, men da må det også vinnes.. (foto: spurs, twitter)

Done deal? Ifølge den engelske avisen ble budet avvist. Dette salget ville ha gjort Tottenham til børsnotert selskap, noe Lewis har sagt han ønsker å unngå fordi driften av klubben ville da blitt betydelig vanskeligere.

Dette er uansett nok et tegn på at selv en Premier League-klubb som denne sesongen har spilt Conference League, er big, big business.

Les: Har fått grønt lys for å tilby Rüdiger solide 3,6 millioner i uka