Samir Nasri tilbake til Premier League etter dopingdom

Sveisen er grunn god nok til utestengelse

De mest pripne i fotballverden er i sjokk etter at Samir Nasri som nå er 31 år kan være på vei tilbake til Premier League. Den franske midtbanespilleren startet tidlig i Marseille og gjorde en rakett karriere med spill for førstelaget i fransk toppserie allerede som 17.åring.

I 2008 ble han hentet av Arsene Wenger til Arsenal, men etter tre sesonger ønsket han seg bort og ble solgt for 10 ganger kjøpesummen av Manchester City, som i 2016 lånte han ut til Sevilla.

The Mirror er i sjokk over at West Ham-manager Manuel Pellegrini  vurderer å hente han i januar. Franskmannen skal ha fått intravenøs behandling ved en klinikk i Los Angeles. Det var ikke slik at han prøvde å skjule behandlingen. Samir Nasri la ut bilder og beskrev behanlingen på Instagram. – Det var bildene som vekket WADA sin interesse, de rykket ut og testet han med en gang.

Les på Popidol: Victoria Beckham reagerer på Spice Girls turne uten henne

Samir Nasri fornøyd etter å ha fått intravenøs behandling av en søt dame.

The Mirror kaller den potensielle overgangen som «sjokkerende», det er neppe mer sjokkerende et at vår egen Therese Johaug har begynt å gå fort på ski igjen etter sin utestengelse.

Samir Nasri kan om en måned begynne å trene med en klubb igjen ifølge dopingreglene, West Ham er ikke alene om å ønske Nasri som naturlig nok er klubbløs, også Everton er på banen.

Nasri ble først utestengt i seks måneder for brudd på dopingbestemmelsene, før straffen ble utvidet til 18 måneder. – Franskmannen ble utestengt av UEFAs kontroll-, etikk- og disiplinærkomité (CEDB) etter å ha avlagt en positiv dopingprøve 6. mars 2016.

Les: Utestengt i 6 måneder