Terje Rognsø gir seg etter 12 år

(c) Bilde: TV2: Terje Rognsø

Florø trener Terje Rognsø skulle helt sikkert ønske han ga seg på topp, men slik er ikke verden alltid. Florø fikk det ikke helt til å svinge i år og er nest nederst i OBOS-Ligaen. Med kamp igjen, mot Mjøndalen tar de følge med Levanger ned i Post-Nord ligaen. 

Terje Rognsø har bestemt seg for å ikke gå løs på et nytt år som trener for Florø, klubben han har vært en del av i 12 sesonger. Firdaposten skriver at han føler ikke han lenger har noe å gi, noe årets sesong har vært en tydelig bekreftelse på.

Les: «Basehopp» inn i et fly er like sprøtt som det høres ut

«Med alle roller jeg har hatt i klubben blir det totalt tolv år. Nå er det rett og slett slik at jeg ikke føler jeg har nok å gi lenger».  Nå skal han finne seg en ny jobb, foreløpig vet ikke Terje Rognsø hva han skal gjøre, men er rimelig sikkert på at han trenger en pause fra å være trener.

Forrige serierunde tapte de plassen i OBOS-Ligaen og kampen mot Notodden, på en måte leverer han klubben tilbake i samme «form» som da han fikk den. For to år siden ledet Terje dem opp til OBOS-Ligaen. – Det er egentlig ikke annet å vente enn nedrykk. Resursene til klubben er små og når ligaen har blitt så tøff som i år med flere klubber med langt større budsjetter blir det for langt opp til for mange klubber.

Rognsø erkjenner at det er tungt å runde av i klubben etter å ha rykket ned.

«Det gjør dette ekstra tungt. Men om klubben skal opp igjen er de avhengig av en hovedtrener som er hundre prosent dedikert til oppgaven. Det er ikke jeg nå.»