Aksepterte å rykke tilbake til "start" (foto: tottenham, twitter)

Når en trener får muligheten til å stå i front og ta avgjørelsene som vikarierende hovedtrener, kan det skje to ting. Enten gjør smaken på det gode trenerlivet det umulig å rykke tilbake, eller så gir erfaringen motivasjon til å fortsette det opprinnelige løpet.

For Ryan Mason gjelder det siste.

Les: José Mourinho er bedre enn ever

Da José Mourinho ble sendt på porten hos Spurs i midten av april, hentet Daniel Levy opp Ryan Mason fra akademiet. Hør, gutt, seks dager til ligacup-finale, don´t screw it up.

30-åringen gjorde sitt beste, ledet Tottenham til en godkjent innspurt i Premier League-sesongen, men klarte bare nesten å stanse Manchester City i ligacupfinalen (1-0 til Pep).

Les på Popidol: Dropp kjøp av aksjer – rydd heller loftet

Ambisjonene var sikkert der for Mason å kjempe om den permanente stillingen som manager, men det ble tidlig klart at Levy og gjengen satte i et heseblesende løp for å hente ressursen utenfor klubbgjerdet.

Nuno Santo ble til slutt Spurs-manager, Ryan Mason har akseptert retur til Tottenhams akademi som Head of Player Development i ungdomsavdelingen.

-Ryans retur til akademiet tillater ham å fortsette sitt enestående arbeid som trener og spillerutvikler, noe han har mye passion for, sier akademileder Dean Rastrick.

Så for vi se hvor lenge det holder før tørsten etter mer hovedtrenererfaring blir for stor.

Les: Coutinhos agent akter å utnytte Inters ran hos Milan