Daniel Wass

Den danske spilleren Daniel Wass som vi her hjemme husker best fra hans ramsalte kritikk av landslagssjef Åge Hareide og det danske fotballforbundet før fotball VM i sommer, (Ble ifølge han selv som straff ikke tatt ut) var uheldig i går.

Les: Det må være grenser for hvor lenge man omtales som en flopp

Et tidlig selvmål av Daniel Wass kickstartet Real Madrid og midtbanespiller Lucas Vazquez var fantastisk og var «regjeringssjef» i andre omgang.

Real Madrid slo Valencia med 2-0.

Real Madrid hadde behov for tre poeng for å holde tritt med de fire toppene i La Liga.

På Bernabeu hjemme fikk de besøk av Valencia.

Dani Carvajal skjøt i boksen og nær mål, Wass var uheldig i sin avklaring og slo ballen i sitt eget nett. Deretter kom det en rekke Real Madrid angrep og Valencia hadde store problemer med å komme til gode angrep.

Valencia satte Michy Batshuayi på banen i andre omgang, og han utgjorde en av de største mulighetene til besøkende. Han kom igjennom og ferdig, men Thibaut Courtois viste frem sin klasse med en fin redning.

Etter 83 minutters spill klarte Real Madrid endelig å sette et mål til. Dani Carvajal stormet til høyre og startet angrepet, som endte med en pasning fra Karim Benzema til Lucas Vazquez, som satte inn 2-0.

Real Madrid klartrer med seieren kommer opp på femteplass. Valencia er nede på nummer 13.

Real Madrid – Valencia 2-0
La Liga
8′ 1-0 Daniel Wass
83′ 2-0 Lucas Vázquez