"Go'-vennene" Nasser Al-Khelaifi og Florentino Pérez.

Selvsagt var det Kylian Mbappé som sikret Paris Saint-Germain 1-0 mot Real Madrid i åttendedelsfinalen i går på Parc des Princes i går kveld. – Det føles godt for eier Nasser Al-Khelaifi som før kampen delte et måltid Real Madrid President Florentino Perez. Etter «møtet» og før kampen hadde den qatarske forretningsmannen følgende å si:

«PSG har knapt noe forhold til Real Madrid, jeg kommer ikke til å minne deg på hva som skjedde…»

Les: Real Madrid president Florentino Perez og Paris Saint-Germain eier Nasser Al Khelaifi vil dele et måltid på verdens beste restaurant

De eventuelle broer som fantes mellom klubbene har blitt nesten fullstendig brent ned av Kylian Mbappe-saken, Den spanske klubben forfølger den franske landslagsspilleren aggressivt.

Jeg skal ikke skjule det, vi har knapt noe forhold til Real Madrid, sa Al-Khelaifi til franske Canal Plus.

«Jeg kommer ikke til å minne deg på hva som skjedde… Jeg tror på at fotball er tilgjengelig for mindre klubber; de tenker ikke det samme.»

Al-Khelaifi snakket også om sin stolthet over det som har blitt oppnådd i Paris siden Qatari-overtakelsen, men han er klar over at det er mye uavsluttet ennå.

«Ja, vi er stolte av det vi har gjort [å løfte PSG til Madrids nivå],» sa Al-Khelaifi.

Les: Benfica risikerer å bli kastet ut av Primeira Liga

«Vi har fortsatt ikke nådd målene våre. Det vil ta tid, det vet vi.»

Kylian Mbappé som er stridens kjerne spilte en kamp hvor han konstant utfordret forsvaret til Real Madrid, og målet, kom tre minutter på overtid slik enhver Hollywood regissør ville gjort det.