Zinedine Zidane lader opp batteriene.

Til tross for at Paris Saint-Germain leder Ligue 1 med klar margin og fortsatt «henger» med i gruppespillet i Champions League er ikke spillet overbevisende nok, sett i forhold til en spillerstab verdt 10 milliarder kroner.

Dessuten er ikke den argentinske manageren Mauricio Pochettino sexy nok, han ble ansatt fordi deres egentlige mål, Frankrikes store Vålerenga hilsende superhelt Zinedine Zidane har, som de fleste vet, ledet Real Madrid med stor suksess.

Les: Ed Woodward i samtaler med Glazer om å bli

Le 10 Sport trekker frem at Paris Saint-Germain ikke har levd opp til ledelsens høye forventninger i starten av sesongen. Den franske storklubben gjorde flere meritterte nyervervelser før sesongen, blant annet ble Lionel Messi.

Nå hevder franske Le 10 Sport at trener Mauricio Pochettino kan henge løs. Avisen mener at PSG i kulissene har begynt å tenke på en erstatter og at det allerede skal «ha begynt å røre på seg».

Ifølge rapporter er Zinedine Zidane, som forlot Real Madrid i sommer, et av alternativene som sportsdirektør Leonardo ser på. – Tanken i tillegg til at de har ønsket seg Zidane i mange år, er hans personlige stjernestatus som bedre kan styre egoistiske og vanskelige stjerner. – Det blir som å «bære staur» for å signere tidligere statsminister Per Borten.

Spesielt Neymar og Kylian Mbappe har primadonna nykker, men viktigst for at Paris Saint-Germain skal nå sitt mål er at Lionel Messi skal finne tilbake gamle høyder. – Sergio Ramos som så langt ikke har fått sin debut er snart klar etter skade, det kortsiktige håpet er en av verdens beste backer skal skape større trygghet og sørge for at PSG ikek bare vinner kamper med briljerer.

Les: Kom inn et veldig, veldig høyt bud på Kasper Junker

PSG topper Ligue 1 etter 13 runder med 34 poeng, ti mer enn andreplasserte Lens.