Ole Gunnar Solskjær sitt store problem er forsvaret, med tre i bakerste rekke blir det for store rom å løpe i. Noe vi så meget gode eksempler på i stortapene mot Liverpool og Manchester City. – Med fire bak blir det sikrere, men da vanskelig å sette opp en angrepsduo bestående av Cavani og Ronaldo.

Manchester United erkjenner de ikke har sterke nok forsvarsspillere og etter «krisesamtaler» på bakrommet skal det i følge AS være villighet til å bruke bøtter med penger for å hente en spiller som har kapasitet nok til å gjøre et forsvar med tre i bakre rekke solid.

22 år gamle Jules Koundé som har en ekstrem løpskapasitet var svært nær en overgang til Chelsea i sommer – men det skjedde ikke. Sevilla krevde da og krever fortsatt at utkjøpsklausulen på 80 millioner euro løses ut. Alt annet er uaktuelt.

Les: Barcelona åpner for om et spektakulært comeback!

Jules Koundé kom til Sevilla fra Bordeaux før sesongen 2019/2020 og har siden spilt 102 kamper for La Liga-klubben. Sevilla kjemper helt i toppen av La Liga et poeng bak serieleder Real Sociedad, men med en kamp mindre spilt.