Må svare ut i det vide og brede om spilleren han ikke disponerer. (foto: tottenham, twitter)

Daily Mail og Daily Telegraph meldte begge i går om at Harry Kane er rasende på klubbens styreleder Daniel Levy. Angriperen mener at Levy har brutt en muntlig avtale om å la han gå, dessuten har klubben kommunisert dårlig om hans forlengede ferie – noe som har fått mange fans til å reagere negativt mot Kane.

På onsdagens pressekonferanse før Conference League-kampen mot portugisiske Pacos de Ferreira, ville Nuno Santo snakke om kampen, mens journalistene villle høre om den eitrende forbanna Kane.

Les: Forlater knalltøff konkurranse i Paris Saint-Germain

-Kane har det enda bedre enn i går, og han har det forhåpentligvis enda bedre i morgen. Det er sånn alle spillere bør arbeide, med å bli bedre og komme i bedre form, sa Nuno på pressekonferansen.

På spørsmål om 27-åringen skal spille mot de tidligere ulvene til Santo, kunne ikke Spurs-manageren fortelle noe mer matnyttig.

-Jeg kan ikke svare på det. Jeg kan svare på at han får det bedre og bedre, er i bedre form, og at han blir en del av gruppen fredag. Og så får vi se.

Nu går alt så mye bedre.

Vi føler med Santo, som er den uskyldig part i Kane-Levy kaoset, men som hele veien må svare på spørsmål om en spiller han aldri har disponert.

… Eller trengte mot de regjerende Premier League-mesterne.

Les: Radja Nainggolan: «Forrådt og forlatt»