Radja Nainggolan

Den belgiske midtbanespilleren Radja Nainggolan legger overhodet ikke noe papp imellom etter sitt overraskende bytte til belgisk fotball. – Det var overhodet ikke det han hadde tenkt seg, han hadde ingen tanker om å reise fra Italia.

Radja Nainggolan føler seg forrådt og forlatt av Cagliari, som han gjerne skulle ha byttet til.

Royal Antwerp presentere den belgiske midtbanespilleren for noen dager siden, nå et par dager den overraskende nyheten forteller han det slettes ikke var en prioritet å dra hjem.

Les: Premier League klubb henter fengselsfugl

Radja Nainggolan ville fortsette i Cagliari, som han har blitt lånt ut flere ganger de siste årene, og som han har spilt totalt 188 kamper for.

Men selv om partene var i dialog, endte det plutselig ikke slik Nainggolan hadde håpet. «Cagliari var min prioritet. Jeg sa fra med mye penger fra å komme dit, og så uansett .. Presidenten og sportssjefen forsvant etter at de fant ut hva jeg ville. De forlot meg» sier Nainggolan til avisen Unione Sarda.

Les på Popidol: Britney Spears har lagt ut 11 toppløsbilder på Instagram i løper av 24 timer

I fjor økte Cagliari lønnskostnadene ved å hente inn store navn, men så tørket pengene inn så det var ikke mulig for dem å fortsette slik.

«De forrådte meg og jeg er veldig skuffet. Jeg ga opp så mye for å kunne spille for Cagliari, men jeg så at de egentlig ikke ville satse på meg. De antok bare at jeg ville komme tilbake uansett».

Nainggolan var i Cagliari fra 2010 til 2014, og han har vært på lån de siste to og et halvt årene.

Den 33 år gamle belgieren gikk gratis til Royal Antwerp da kontrakten hans med Inter Milan ble sagt opp tidligere i sommer.