Sean Longstaff (Instagram)

Det var en stor skuffelse for Pappa Longstaff da Matty og Sean valgte bort ishockey til fordel for fotball i ung alder. – Pipa fikk en annen lyd da de begge ble profesjonelle fotballspillere og tjente mer enn sin far på et år, enn han hadde dratt inn i løpet av hele sin karriere til tross for over 100 kamper med flagget på brystet.

Sean Longstaff begynte sin karriere på ungdomslaget til Newcastle United (akkurat som Matty). Han flyttet på lån til den skotske klubben Kilmarnock i januar 2017, sammen med Callum Roberts og Freddie Woodman. Han signerte på lån for Blackpool i juli 2017.

Les: Forlater knalltøff konkurranse i Paris Saint-Germain

Longstaff imponerte daværende Newcastle manager Rafael Benítez på pre-season og ble belønnet med en fireårskontrakt i november 2018.

Nå ønsker Rafael Benitz i følge Daily Mail å hente sin favoritt Longstaff bror til Everton. – Everton var solide i seriestarten og vant overlegent 3 – 1 mot Southampton. Sean Longstaff beveger seg på midtbanen som en veteran til tross for å være bare 23 år gammel.

En overgang til Everton vil øke sjansene for at Sean Longstaff kan realisere sitt mål om å være med England til VM neste år.

Newcastle skal ha satt en prislapp på 10 millioner pund på Sean Longstaff.

Les: Var sjanseløs etter ankomsten til landsmann Romelu Lukaku