Dette er nummer to - etter meg, selvfølgelig. (foto: united, twitter)

I januar settes overgangsvinduet på vidt gap og Europas beste klubber bruker muligheten til å rense opp litt i stallen og hente nye spillere som er tilgjengelige og som forhåpentlig representerer er forsterkning.

Her er ni spillere (minus én) på øverste/nest øverste hylle som kommer til å være i spill de neste ukene:

Adrien Rabiot

Dettte er gammel nytt. PSG og den franske spilleren har mer eller mindre brutt kontakten. Rabiot startet med å nekte å signere ny kontrakt som går ut i juni, og klubben fulgte opp med å låse døra til kamparenaen.

Dette kan bli seks dønn kjedelige måneder for midtbanespilleren hvis han ikke får organisert en overgang til Barcelona i januar.

Har brent broen hos PSG.

Les på F7: Seks nordmenn har fått kultstatus i Premier League

Mesut Özil 

Første del av 2018-19-sesongen har vært tøff for Arsenal-spilleren. Det er heller ingen nyhet at tyskerens dager i London er talte. Når du mottar superlønn fra klubben og sitter ute i en tredjedel av kampene, taler dette også om dårlig økonomi.

En retur til Real Madrid kan være mulig for playmakeren.

Business as usual? (foto: özil, twitter)

Se på Popidol: Nyt Cantonas syv beste scoringer hos United

Isco 

Midtbanespilleren har blitt sett på som en av de neste store Real Madrid-stjernene, men har ikke trivdes med utviklingen på San Bernabeu dette året.

Fem liga-kamper fra start er også dårlig bruk av ressursene. Manager Solari vurderer Isco som overskuddsmateriale og kan være en del av en leieavtale med Arsenal, der kanskje Özil går andre veien.

Hva gjør du, Isco? (foto: twitter)

Les: Utrolig! Et helt år uten rødt kort

Cesc Fabregas 

Spanjolen var lenge kongen på Stamford Bridge. Denne sesongen har han spilt en liten rolle med én Premier League-kamp. Kontrakten går ut i juni, så Fabregas ønsker seg bort allerede i januar. Her er det AC Milan og Monaco som teller på fingrende om de skal hente ut Fabregas før free transfer.

Fortjener en verdig avskjed fra Stamford Bridge. (foto: chelsea, twitter)

Les: Ole Gunnar Solskær er healeren på Old Trafford

Denis Suarez 

Denis Suarez har rykket bakover i rekken på Barcelonas midtbane, med Arthur og Arturo Vidal som nye stjerner. Stemmer det at PSG-spilleren Rabiot også skal inn og sloss om plassen, må Suarez finne seg en annen klubb for å få mulighet til spilletid.

Her har Arsenal dukket opp som en mulig ny arbeidsgiver.

Har det meste, men mangler spilletid. (foto: suarez, twitter)

Les: Molde har skjønt at de må ut på trenerjakt

Gonzalo Higuain 

Higuain vurderes av flere som en stjerne på vei ned. Etter at han kom til Milan på utlån fra Juventus, har argentineren spilt dårligere enn det vi er så godt vant med når det gjelder denne spilleren.

En klubb som har rykket opp som aktuell for leie av Higuain, er Chelsea, med tidligere Napoli-trener Maurizio Sarri som gammel kjenning.

Trenger en bedre klubb? (foto: ac milan)

Se på Popidol: Ole Gunnar Solskjær: Se fire minutter med eksplosiv målkavalkade

Alberto Moreno 

Etter skadefravær og oppblomstringen av Andy Robertson, har den spanske Liverpool-spilleren forsvunnet fra moro på Anfield.

Når Moreno denne uken i tillegg gikk ut og kritiserte Klopp for å ha behandlet ham slett, er saken klar. Barcelona kan være intreressert i spanjolen som en backup for Jordi Alba.

Hjelper ikke å ha det gøy på trening. (foto: moreno, twitter)

Les: Steven Gerrard har endret dynamikken i Glasgow

Malcom 

Brasilianeren har ikke oppholdt seg i Barcelona lengre enn seks måneder, men rykter har gått at han ikke har noen fremtid på Camp Nou. Minimalt med spilletid har det uansett vært, så utlån kan være en løsning for spiller og klubb.

Blir lite moro med landsmannen når det gjelder. (foto: barcelona, twitter)

Les: Tror det var siste gang du får se Bailly i United-drakt

Paul Pogba

Franskmannen var bankers som kandidat på overgangsmarkedet i januar etter å ha brukt ett år på å krangle med Jose Mourinho. Så kom Solskjær, og Pogba ble revet bort fra denne listen etter to kamper under nordmannens ledelse.

Han har gitt livsgnisten tilbake til Pogba (foto: united twitter)

Om noen uker får vi fasiten på de ni.

Les: Gerard Pique kjøper fotballklubb