Tror det var siste gang du får se Eric Bailly i Manchester United drakt

Har overbevist i sitt fravær.

Tallet i dag er tre: Ole Gunnar Solskjær er den tredje manageren som har vunnet sine tre kamper på rad etter å ha overtatt managerrollen. – Ole Gunnar Solskjær forklarte før kampen hvorfor Eric Bailly kom tilbake i Manchester Uniteds startelever mot Bournemouth.

Etter det som skjedde i dag tror vi Eric Bailly har forspilt sine sjanser.

Les: Ole Gunnar Solskjær er healeren på Old Trafford!

«Det er et lignende lag som Cardiff. Eric er inne for Phil. Resten er den samme. Eric har gjort veldig bra på trening. Dessuten januar og februar blir veldig tøffe, så det er Erics sjanse i dag. »

Etter 71 minutter på stillingen 4 – 1 med to mål av en glimrende Paul Pogba et av Marcus Rashford og et av Romelu Lukaku to minutter etter han ble byttet inn ble det blåst rødt kort. (Et mål av Ake for Bournemouth)

Les: Molde har skjønt at de må ut på trenerjakt

Steinansikt

  • En duell på midtbanen hvor Eric Bailly i en situasjon som er helt ufarlig for Manchester United kaster Bailly seg inn i duellen med knottene først hvor Ryan Fraser blir liggende. Lenge siden jeg har sett noe så unødvendig og selvsagt rødt kort. – På sidelinjen står Ole Gunnar Solskjær uten å bevege en muskel tydelig sjokkert.

På pressekonferansen før kampen sa Ole Gunnar Solskjær at  «Slutten av 2018 har vært utrolig for meg. La oss håpe at laget går ut der og har det gøy. Vi vil gjøre det til en høyt tempokamp. »

Jose Mourinho henviste Eric Bailly til benken fordi han var ujevn og «ung» i spillestilen, trolig gjør Ole Gunnar Solskjær det samme etter det røde kortet. – Rødt kort og grisespill er noe han liker særdeles dårlig.

Etter at Arsenals Rob Holding blir ute med skade resten av sesongen ESPEN mener Bailly kan være en mulig erstatter. Arsenal manager Unai Emery er kjent med Baillys kvaliteter fra tiden som trener for Sevilla,  der han møtte ivorianeren i La Liga.

Les: Eric Bailly kan forlate Manchester United

Paul Pogba derimot tror vi trives så godt at han blir, nesten uansett hvem som banker på døra.

Paul Pogbas målpoeng på toppnivå har aldri vært høyere som proffspiller noensinne i løpet av en måned, inkludert tiden han hadde i Juventus. 25-åringen har notert seg for sju målpoeng denne måneden, med fire mål og tre målgivende.

Pogba møtte Sky Sports til et intervju etter kampen, hvor han var klar på at de fulgte Ole Gunnar solskjærs instrukser ute på banen.

– Vi er mer offensive og dette er hvordan vi vil spille. Manageren vår vil at vi skal angripe og det gjør vi, sa franskmannen til Sky sports etter kampslutt.

Det må også nevnes at Manchester United ikke har scoret tolv mål på tre Premier League-kamper siden 2011.