Steven Gerrard har endret dynamikken i Glasgow

322
Tiltrekker seg spillere fra Premier League. (foto: steven gerrard, twitter)

Steven Gerrard ledet Rangers til deres første Old Firm-seier på nesten syv år. I tillegg har Celtic fått knivskarp konkurranse fra byrivalen om ligagullet. Nå varsler Rangers-manageren at januar skal brukes godt for å stanse Celtic.

-I en klubb av denne størrelsen kan du aldri stå stille. Du må jobbe med å forbedre deg og vokse på alle deler av banen. Celtic er fortsatt favoritter, og jeg kommer ikke til å stå her å skryte av å ha slått dem en gang. Men det er godt for selvtilliten og troen til alle hos Rangers, ikke bare meg, sier Gerrard ifølge Express.

Mot de fleste odds. (foto: rangers, twitter)

Les: Slutt på Premier League-eventyr for Sørloth

Nå venter fem dager med ferie. Så bærer det til varmere strøk for å trimme seg av noen gram med julefett og gjøre seg klare til fortsettelsen mot ligagull.

Etter at seieren over Celtic var et faktum, tror vi spillerne kommer til å sveve videre, samtidig som Gerrard er mannen til å sørge for den nødvendige bakkekontakte på trening og i kamp.

I tillegg tenker vi Rangers har motivasjonen til å hente frem nok penger til vinterens overgangsvinduet. Vi lukter at Gerrard kommer til å bruke sine kontakter for å få på plass noen Premier League-spillere som vil kunne veie tungt i favør Rangers.

Ikke siste gangen Celtic må se et Rangers-skudd i mål. (foto: rangers, twitter)

Vi heiet vilt og rått på Celtic under Ronny Deila, men etter Gerrards inntog i skotsk fotball må vi innrømme at det ser mest spennende ut på andre siden av byen. Dette året vinner Rangers!

Les: Sportsdirektør i gamleklubben: Hva skal vi med Mourinho?