Du er kongen, Ole! (foto: united, twitter)

Solskjær og United skulle inn i den viktige tredje kampen post Mourinho. Noen ventet kanskje på at Ole-effekten skulle ha mistet sin kraft og at United ville gå tilbake til gamle takter mot Bournemouth. Paul Pogba var hvertfall ikke interessert i at dette skulle skje.

Søndag kveld ble det blåst i gang for romjulskamp med besøk av Joshua King og Bournemouth på Old Trafford.

Første omgang gikk i et forrykende tempo der scoringene haglet inn. Paul Pogba gav Bournemouth fem minutter med oppvarming før han satte inn et mål.

1-0.

Hvem er kongen, sa du? Ole Gunnar! (foto: united twitter)

Les: Sportsdirektøren i gamleklubben: Hva skal vi med Mourinho?

Og hvorfor stanse der? Tjueåtte minutter senere brukte franskmannen skalpen og skapte en sinnsyk stemning på Old Trafford. Det virker som hver scoring som kommer – og spesielt fra Pogba – har en legende effekt på et tidligere så nedbrutt hjemmepublikum.

Deux! (foto: united, twitter)

En annen spiller som vi heller ikke har sett så mye til, Marcus Rashford, skulle også vise at han har tatt Solskjærs oppfordring: 3-0 etter 45 minutter. Ekstra gledelig var det at en Anthony Martial tilbake, sto for assisten.

Glemt var månedene med frustrasjon! (foto: united, twitter)

På overtid i første omgang fikk merkelig nok Ake muligheten for Bournemouth og misset ikke:

3-1

Utnyttet at United sov etter scoringen. (foto: bournemouth, twitter)

Etter pausen var avslutningsevnene hos begge lag i pausemodus, før nok en spiller som har slitt under Mourinho meldte seg på som han gjorde forrige sesong.

4-1 ved Romelu Lukaku i det 72 minutt – et par minutter etter at han ble byttet inn!

Snakk om spiller-oppstandelse!

Eric Bailly pådro seg et rødt kort med ti minutter igjen på klokka. Dette hjalp Bournemouth lite.

Les: Tror det var siste gang du får se Bailly i United-drakt

Dermed har Solskjær og United sin tredje målrike overkjøring av motstanderne siden Mourinho left the building.

Fortsatt noen som ikke skjønner at Ole Gunnar har en healende effekt på spiller, supportere og klubb?

Les: Magnus Carlsen vant VM i sjakk for de skikkelig tissetrengte