Aaron Ramsey

Aaron Ramsey var trolig lei av Arsenal etter i praksis 11 år i klubben.

Godt vant til å vinne under Arsène Wenger ble det litt kjedelig da den franske manager legenden sluttet i 2018 . Både laget og den walisiske midtbanespilleren stagnerte. – For litt over et år siden fristet Juventus til en overgang.

Mens Arsenal ser ut til å ha kommet ut av sin vanskelige periode under Mikel Arteta sin ledelse, ble ikke overgangen for Aaron Ramsey til Juventus som forventet.

Les: Bekreftet: Kyle Walker-Peters blir

Det er ikke sikkert han gidder å vente på «gjennombruddet» i Juventus til tross for at han trives i Torino. Flere Premier League klubber skal ha fått med seg at det ikke går så bra i Italia og har startet arbeidet med å hente han tilbake til England.

Tuttomercatoweb skriver at Tottenham har henvendt seg til Juventus og spurt om Ramseys tilgjengelighet. – Det samme gjør Manchester United og Chelsea, som også angivelig har kontaktet Juventus om den 29 år gamle midtbanespilleren.

Klubbene trenger imidlertid å finne de gode overtalelsesferdighetene, fordi Juventus ikke har noen planer om å la Ramsey gå etter bare en sesong.

Les: Stortalent sier nei takk til mer West Ham og David Moyes

Aaron Ramsey har spilt 15 Serie A-kamper og scoret tre mål.