Har vel ikke gått helt som planlagt.

Helt siden Solskjær fikk servert Donny van de Beek har nederlenderen kjempet for å få nok spilletid. Agenten har rast, Solskjær sa hele veien at mulighetene kommer, bare fortsett å jobbe. Den tidligere Ajax-spilleren begynner å få dårlig tid med å spille seg i posisjon før VM neste desember og har signalisert at han ønsker seg ut. Så entret Ralf Rangnick scenen.

Så hva skjer med nederlendere som de fleste forventer er på vei ut i januar? Rangnick forklarer situasjonen.

‘-Han har en topp mentalitet og jobber hardt på hver eneste trening. Han er en lagspiller hele veien gjennom, og det kommer kamper hvor han får sjansen sin, begynner Rangnick til The Guardian.

Jobber hardt, er lagspiller, sjansen kommer. Høres nesten ut som tyskeren har brukt manuskriptet til Solskjær.

Donny van de Beek

Les: ESPN: Jesse Marsch toppkandidat til å erstatte tidligere Bayern München-trener

-Jeg har hatt lengre samtaler om det, og det er selvfølgelig vanskelig da han også gjerne vil spille for landslaget sitt, men jeg tror fortsatt på at vi bør holde på ham, og helt sikkert til slutten av sesongen, sier Rangnick.

Midtbanespilleren har fått med seg 12 kamper denne sesongen, der de fire fra start har kommet i Champions League og Carabao Cup.

Les: Adama Traore er til salgs med en rabatt på 50%

Etter å ha hørt Rangnick klamre seg fast til Cavani (les: Rangnick desperat: Tviholder på Cavani), skjønner vi at United-managageren gjør alt for å gjemme nøkkelen til utgangsdøra. Tyskeren liker endringer, men bare de han står for selv.