Adama Traore

Det har vært vanskelig for den meget kraftfulle høyrevingen å finne mål denne sesongen, likevel er ikke all statistikk dårlig. – Intensiteten vises gjennom at ingen i Premier League har gjennomført flere driblinger pr 90 minutter enn han.

Wolverhampton har tidligere jaget unna bud fra flere klubber, inkludert Manchester United, Tottenham og Chelsea, men å år, skal de være klar for å selge hvis det rette budet kommer. – Men det skal være sagt, det er ikke med glede, men mer med «tvang».

Les: Nå er det Özils tur til å kjøpe seg fotballklubb

Tottenham og West Ham er de som har vært lengst frempå i det siste, men de kommer trolig ikke til å være alene på kjøpersiden, nå som «alle» vet han er til salgs.

Telegraph melder at Wanderers kan bli tvunget til å skille seg fra en av sine dyrebare eiendeler i januar. Manager Bruno Lage har ikke lagt skjul på at han ønsker å styrke seg denne måneden, men klubbens kinesiske eiere Fosun International har vært klare på at de ikke akter å bla opp nye penger. -Skal Lage sin visjon gjennomføres må Traore selges for å skaffe penger.

I sommer da Manchester United var frempå og etterpå trakk seg skal kravet til Wolverhampton ha vært 40 millioner pund, nå i vinter skal de være villige til å selge for halvparten. – Det er ikke bare ferske penger som må på plass, samtalene om en forlengelse av kontrakten til Traore som går ut i 2023 har ikke vært enkle.

Køen av beilere til Traore i januar vil trolig bli lang. Tottenham og West Ham kan bli fristet til å komme med et tilbud, mens Barcelona og Liverpool har vært koblet sammen tidligere, det samme har Leeds United.

Spurs hadde to tilbud på spilleren som ble avvist i sommer og 90min forstår at de fortsatt er interessert i å signere Traore – selv om Nuno Espirito Santo har forlatt klubben.

Hør på Radio Tango: Röyksopp ute med smakebit fra sitt nye prosjekt