To the bitter end. (foto: united, twitter)

For noen uker siden virket det som El Matador var på god vei ut av Old Trafford etter nyttår. 34-åringen har et VM-sluttspill som venter om ett år og må sikre seg spilletid resten av sesongen for å sikte seg inn mot formtopp i det som trolig blir hans siste VM. Barcelona er sterkt linket til senterforwarden, der Xavi uten Sergio Aguero mer eller mindre kan garantere Cavani spilletid for resten av sesongen.

Da Rangnick tok over ledelsen hos United var det fler enn oss som forventet at Cavani ville gå mot en siste del av sesongen uten særlig spilletid, men uttalelsen fra Rangnick denne uken taler om det motsatte.

Les: Nå er det Özils tur til å kjøpe seg fotballklubb

United-manageren er villig til å gjøre mye for at Cavani blir ut sesongen som avtalt.

-Cavani og jeg har hatt noen samtaler de siste ukene, og han er vel den spilleren jeg har pratet mest med. Jeg har fortalt ham siden min første dag at han er en meget viktig spiller her, og at han er den eneste angrepsspilleren som både kan spille med ryggen og fronten mot mål, begynner Rangnick ifølge The Guardian.

Bitte, stay. (foto: united, twitter)

Les på F7: Ga ni milliarder kroner til innovasjon og næringsutvikling i 2021

-Hans profesjonalisme og arbeidsmoral er ekstrem, og jeg har fortalt ham at jeg desperat ønsker at han blir til slutten av sesongen. Han vet også hvor høyt jeg respekterer ham, og det var derfor han startet inne ved siden av Cristiano (mot Burnley), kommer det fra United-manageren.

Ønsker desperat at han blir.

Les: Trøbbel: Donny van de Beeks agentbytte får konsekvenser for fremtiden på Old Trafford

Vi kan ikke si annet enn YES!, og håper Cavani blir overbevisst til å ikke presse frem en exit i januar.