Skal ikke gå i samme hastverksfelle som tidligere.

Mens de fleste fotballklubbene i verden dytter fingeren inn i den lekkende demningen, har United forsterket byggverket nok i forkant til å tåle bristene og hullene viruset skaper i klubbenøkonomien. Dermed har Ed Woodward andre typer dilemmaer.

Nå jobber også United steinhardt for å forebygge, bidra i lokalsamfunnet og kutte der det kuttes kan, men den helt spesielle økonomiske situasjonen klubben har bygget opp tillater Mr. Ed og Solskjær til å kikke opp og frem mot mulighetene på det kommende overgangsmarkedet.

Les: Sheffield-manager: Dean Henderson har planen klar

Det er en haug med spillere som linkes til United, men det er ingen hemmelig at Jadon Sancho står øverst på ønskelisten. Det vil si, helt til det begynte å murres fra Harry Kane.

Ifølge ESPN har Kane stått på ønskelisten til United siden 2015, og nå har rotet hos Tottenham, elendige sportslige resultater og presset økonomi etter stadionbyggingen (etterfulgt av total virus-lockdown) servert muligheten for en Kane til Old Trafford.

Les på Popidol: Mammaen til Neymar er en gammal gris

Så der har vi dilemmaet. Ønskedrømmen ville selvfølgelig vært å hente begge, men selv for United forblir dette et drømmescenario.

Dermed har du Kane på den ene siden, en av de mest konsistente målscorere i Premier Leagues historie, en spiller som hadde passet inn i United-profilen til Sir Alex som siktet seg inn mot de beste spillerne i England. Harry faller definitivt inn i denne kategorien.

Les: Per Ciljan Skjelbred får ikke være med på milliardeventyret

På den andre siden har du Jadon Sancho, også et langsiktig mål hos United. Potensialet til å bli en av de aller største og som sammen med Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Green kunne utgjøre et massivt angrepsverktøy for United de kommende ti årene.

Begge mulighetene kan komme dette overgangsvinduet, så vi håper Woodward og Solskjær er klar for å ta valget som kan bli avgjørende når trofeene deles ut de kommende årene.

Vi klarer hvertfall ikke å bestemme oss for hvem av de to som tjener United best akkurat nå.

Les: Leeds får nå kamp om tidligere Liverpool-spiller