Per Ciljan Skjelbred

Bundesligaklubben Hertha Berlin har ambisjoner og økonomi til å følge opp. I går presenterte klubben deres nye manager Bruno Labbadia, nå kan tysk presse avsløre at han har fått godt med penger å jobbe med.

I Tyskland har de ikke enda satt en dato for når normale treninger kan gjenopptas, men de fleste rapporter melder at det ikke kommer til å skje før tidligst i begynnelsen av mai måned.

Les: Marca: Ambisiøs plan! Haaland i 2020 og Mbappe i 2021

Rune Almenning Jarstein er en del av fremtidsplanen til den nye manageren, Per Ciljan Skjelbred er ferdig ved utløp av denne sesongen og returnerer til Rosenborg.

«Planen er å forberede laget så godt som mulig for dag X» sa Labbadia under pressekonferansen der de ulike aktørene satt to meter fra hverandre.

Hertha Berlin har vært i fullstendig kaos, noe som har vist seg på klubbens resultater. – 54 år gamle Bruno Labbadia blir klubbens fjerde manager denne sesongen.

Ante Covic var i managerstolen da serien startet, han ble erstattet av Jürgen Klinsmann i november. Den tyske spisslegenden forsvant ut døra etter under tre måneder på grunn av at han mente klubben ikke ga han nødvendig støtte. (Han gikk tilbake til rollen som styremedlem), Inn kom Alexander Nouri som fikk sparken etter en måned.

Gigantinvestering skal omforme kaos til et milliardeventyr.

Les på Popidol: Tennisproff kaster klærne: «Jeg sparer penger»

Hertha Berlin sin største investor Lars Windhorst er lei av kaoset og ønsker at klubben skal komme tilbake på rett kjøl. – Han har i forbindelse med nyansettelsen gitt klubben beskjed om at de får 2,5 milliarder friske kroner til spillerkjøp.

Investoren har uttalt at Hertha Berlin aldri skal snuse på nedrykksstreken igjen og gjennom nitid arbeid skal klubben ta sin «rettmessige» plass blant de største klubbene i Europa.

Før Bundesliga tok pause i midten av mars lå Hertha seks poeng over nedrykksstreken.