Skal vite at han er tiltenkt rollen som Nr.1.

Manchester United har et luksusproblem i keeper-posisjonen. Vi skal ikke glemme Sergio Romero helt, men det meste denne sesongen har handlet om David de Gea og Englands neste store, Dean Henderson.

Med full tillit hos Sheffield United på 7. plass i Premier League, har Henderson på utlån fra United posisjonert seg godt. Det store spørsmålet som blir stilt er om United må gå for en enten de Gea eller Henderson for å gi 23-åringen de ønskede forholdene.

Les: Liverpool-legenden Phil Thompson hadde ikke tvilt et sekund

Med flere andre topplubber interesserte i å gi Henderson tilbudet som førstekeeper, blir dette hengende over Solskjær og gjengen som et kommende dilemma.

For oss blir det ikke enten, eller.

Vi ser en situasjon med kniving og erfaringsutveksling mellom de Gea og Henderson på Old Trafford som perfekt, og nå beroliger Sheffield United-manageren oss med at Henderson fortsatt har blikket festet mot «det grønneste gresset i verden».

-Han jobber for å å bli en internasjonal keeper med mer enn 50 landskamper og spill for Manchester United, en stor, stor klubb i verden, sier Chris Wilder ifølge Goal.

Med hjertet på rett plass, altså. Digg. Da er det opp til Solskjær og gjengen å velge den perfekte timingen for en Henderson-retur.

Les: Spansk media: Dumper United-mål